Chefsmenu
Laat je verrassen door ons keukenteam onder leiding van Chef Ruben met diverse Italiaanse gerechten.
Allergenen, vragen of dieetwensen? Daar houden wij rekening mee. Geef het gerust door aan de bediening.
Chefsmenu 3-gangen: 37,5 / wijnarrangement + 18
Chefsmenu 4-gangen: 43,5 / wijnarrangement + 24
Chefsmenu 5-gangen: 49,5 / wijnarrangement + 30
– S P U N T I N I –
Bruschetta
geroosterd brood – Roma tomaatjes – peterselie – knoflook, per stuk 3,5
Crostini di gorgonzola
geroosterd brood – gorgonzola – prosecco – champignons – salie, per stuk 4,5
Pane di Viviamo
Toscaans desembrood – gezouten boter – olijfolie 7,5
Antipasti Misto
Italiaanse borrelplank om te delen 14,5 pp (vanaf 2 personen)
Advies: Bolla Pinot Grigio. Een mooi frisse wijn met tonen van perzik en bloemen, perfect als aperitief 5,75
Oliva Fritta
olijf bitterballetjes – gehakt – zwarte knoflookmayonaise, 5 stuks 6
– P R I M I P I A T T I-
Salmone al limoncello
zalm – limoncello – linzen – venkel – peperoncini mayo – radijs 15
Advies: EO Trebbiano. Een wijn met karakter: net als dit gerecht. Droog, klein vetje, amandel en kleine tinteling die de vis goed complimenteren 5,75
Prosciutto con fichi
culatta – Grana Padano – ui crumble – gemarineerde vijg – appel – ciabatta 15
Advies: Montepulciano d’Abbruzo. Deze wijn is elegant met rood fruit en zwarte kers. Door rijping op eiken ook een krachtpatser zonder te overheersen 6
Mozzarella di bufala all’arancia
buffelmozzarella – sinaasappel – loof – truffelhoning – walnoot 14,5
Advies: Bolla Pinot Grigio. Een frisse witte wijn met tonen van perzik en een licht amandeltje in de afdronk. Mooi fris als tegenhanger van de romige mozzarella, waarbij de sinaasappel en walnoot perfect aansluiten 6
– C O R S O I N T E R M E D I O –
Fegato d’anatra
eendenlever – rode ui – saffraanrisotto – balsamico – pistache 15
Advies: Nino Negri Grumello. Een wijn van Nebbiolo-druif: jammig, kruidnagel, kaneel en pruimen. Zachte en warme tonen die perfect bij de zachte eendenlever en aardse tonen passen 7
Tortellone di zucca
pasta – pompoen – pompoenpitten – pompoen olie – gorgonzola dolce 13,5
Advies: EO Pecorino. Citroengeel van kleur, maar juist fluweelzacht van afdronk met tonen van groene thee, perzik en peer. Sappig en fris zuurtje. 7
Capesante fritte
coquille – pastinaak – Parmaham krokant – schaaldieren olie 15
Advies: Rapitala Piano. Deze verleidelijke witte wijn met tonen van amandel en een klein bittertje past perfect bij schaal- en schelpdieren. 6,75
– P A S T A e R I S O T T O –
Risotto al tartufo
prijswinnaar – risotto – truffel – paddenstoelen 22,5
TIP: met verse truffel + 6
Advies: Mesa Cannonou Sardegna. Een rijke wijn met rode en zwarte bessen en bloemige ondertoon. 8
Tortiglioni all’amatriciana
pasta – guanciale – peperoncini – Mutti – pecorino peer 18,5
Advies: Montepulciano d’Abbruzo. Een intense, elegante wijn die perfect past bij de pittige en lichtzoute smaak van dit gerecht, een perfecte combinatie 6
Pasta al tonno
casareccia – tonijn – bottarga – peperoncini – venkel – citrus 19
Advies: Castello Monaci Fiano. Deze op lie gerijpte wijn met tonen van amandelen, honing en meloen is echt een match met visgerechten, zoals deze tonijnpasta 8,85
Risotto al gorgonzola
gorgonzola dolce & piccante – rucola – hazelnoot – walnoot 21
Advies: Montepulciano d’Abbruzo. Een intense, elegante wijn die perfect past bij de pittige en romige smaak van dit gerecht. 6
Tortellone di zucca
pasta – pompoen – pompoenpitten – pompoen olie – gorgonzola 19,5
Advies: EO Pecorino. Citroengeel van kleur, maar juist fluweelzacht van afdronk met tonen van groene thee, perzik en peer. Sappig en fris zuurtje. 7
Risotto allo zafferano con spezzatino di selvaggina
saffraan – wildstoof – wortel – rode ui compôte 22,5
Advies: Montepulciano d’Abbruzo. Een intense, elegante wijn die perfect past bij de aardse tonen en kruidigheid van de wildstoof. Ze vullen elkaar precies aan 6
Viviamo’s Special
verse pasta – Grana Padano – truffelolie – Stroh 80 – salieboter 24
TIP: met verse truffel + 6
Advies: Melini Chianti Classico. Een krachtig glas wijn uit Toscane, met aardse tonen, stevige tannine, bramen en bosbessen. Een perfect stoer glas wijn bij deze volle truffelrisotto 8,5
– S E C O N D I P I A T T I –
Capesante fritte
coquille – fregola – zwarte olijf – schaaldieren bouillon – venkel 28
Advies: Rapitala Piano. Deze verleidelijke witte wijn met tonen van amandel en een klein bittertje past perfect bij schaal- en schelpdieren en de amandel sluit mooi aan bij de geroosterde smaak van fregola 6,75
Tagliata di manzo
runderbavette – portobello – rucola – Grana – truffelrisotto 23,5
TIP: met gebakken eendenlever + 7 EN/OF verse truffel + 6
Advies: een krachtig glas Bolla Ripasso. Volle body, krachtig met tonen van vanille, drop en cederhout. Mooi aards en een kleine zoete toon. Perfect bij rood vlees en krachtig genoeg bij de truffel 7,5
Fregola con olive nero
fregola – olijf – portobello – witlof – arrabiata – pecorino peer 18
Advies: Bolla Soave. Citroengeel met aroma’s van bloemen, exotisch fruit en honing. Een zachte elegante wijn bij dit aardse en bittere gerecht. 5,25
– D O L C I –
Tiramisù
lange vingers – room – koffie – tartuffetto 8
advies: Tartuffetto chocoladelikeur van Walcher 5
Torta di noci caramellate
Karamel notentaart – hangop – grappa karamel – chocolade crumble 8,5
advies: Moscato d’asti. Lichtzoet, frisse citrustonen en mousserend 5,5
Affogato
vanille roomijs – espresso – Walcher amaretto – cantuccini 8,5
Sgroppino
citroen sorbetijs – vanille roomijs – vodka – limoncello – prosecco 7,5
Formaggi
Taleggio (roodschimmel van koemelk) – testún al Barolo (oude kaas van koe en geit) – rozijnen – olijfbrood – balsamico witte truffel 15
Advies: Valpolicella recioto. Volzoete, rode dessertwijn 9
Cannoli
gerold koekje – limoncello – mandarijn – ricotta – 4 stuks 10
Advies: Moscato d’asti. Lichtzoet, fruitig en mousserend 5,5
– S A L U T E –
Espresso Martini 7,5
after-dinner cocktail – espresso – vodka – koffielikeur – Viv’s favoriet
Italian Coffee 7,5
caffè – Walcher amaretto – ongezoete room
Italian Job 7,5
After-dinner cocktail – espresso – cappuccino likeur – Walcher amaretto
Limoncello 4,75
ijskoud – huisgemaakt
High Wine
Iedere namiddag vanaf 15:00u serveren wij onze High wine voor € 29,50 per persoon. Een complete middag borrelen dus, mogelijk tot 18:00u.
– Vooraf Antipasti Misto
– Hoofdgerecht Truffelrisotto om te delen
– Dessertje van de dag
– 3 glazen huiswijn (of alcoholvrij alternatief)
Dit arrangement is ook erg geschikt voor als je iets te vieren hebt met een gezelschap.
VIVIAMO WOERDEN
MEULMANSWEG 2
te Woerden
T: 0348-418342
M: 06-20528613 (alleen per app)
E: info@viviamo-woerden.nl
Nieuwsbrief
OPENINGSTIJDEN
Dinsdag: vanaf 15:00u, keuken geopend tot 21:30u
Woensdag: vanaf 15:00u, keuken geopend tot 21:30u
Donderdag: vanaf 15:00u, keuken geopend tot 21:30u
Vrijdag: vanaf 15:00u, keuken geopend tot 21:30u
Zaterdag: vanaf 15:00u, keuken geopend tot 21:30u
Zondag: vanaf 15:00u, keuken geopend tot 20:30u
Tijdens schoolvakanties zijn er aangepaste openingstijden.