CONTACT & RESERVEREN

Elke dinsdag tot en met zondag zijn wij geopend vanaf 15:00. De koks van Viviamo maken de lekkerste gerechten voor u klaar vanaf 15:00u tot 21:30 uur, maar natafelen kan natuurlijk tot laat in de avond. Tijdens de Woerdense Mart op woensdag, zijn wij vanaf 10:30u geopend voor een Italiaanse koffie!
Zondag verandert ons restaurant vanaf 15:00u tot 20:30u in ‘Risottoria Viviamo’. Dan hebben wij een andere kaart met vooral Antipasti, als hoofdgerecht enkel de lekkerste Risotto’s en daarbij heerlijke cocktails. Kortom: Lazy Sunday vier je bij Viviamo.

Route & parkeergelegenheid:
In een karakteristiek oud kaaspakhuis aan de Meulmansweg 2 in Woerden staat het team van Viviamo voor je klaar. Je kunt de auto parkeren in parkeergarage ‘Castellum’, op 50m afstand, of zoek in de avond een gratis parkeerplaats in de omliggende straten, gewoon om de hoek.
Let op: maandag t/m zaterdag is het betaald parkeren tot 18:30u. Zondag is overal vrij parkeren.

Contactgegevens
Restaurant Viviamo
Meulmansweg 2
3441 AT Woerden
T: 0348 – 41 83 42
E: info@viviamo-woerden.nl

Viviamo cadeau geven:
Iemand een fijne avond bezorgen? Geef dan een cadeaubon van Viviamo: met elk gewenst bedrag. Vraag hiernaar in Viviamo of bel even naar 0348-418342, dan leggen wij de bon vast voor je klaar. Ook érg leuk om te geven: onze huisgemaakte Limoncello !

Wij accepteren de filmdinerbon, dinercadeaukaart (zwarte pasje) & restaurantcadeaukaart (het rode pasje).