• Donderdag 18 april

  Ciao Bella; Secretaresse dag!

  Rennen, vliegen, regelen en overal over meedenken. Deze reddende engel, mag eens per jaar wel in een zonnetje worden gezet. En dat kunnen wij voor je regelen! Speciaal voor secretaresse dag, hebben wij twee leuke ideeën voor je bedacht;

  • Reserveer onder vermelding van ‘Secretaresse dag’ een tafel bij Viviamo op deze donderdag, gelijk uit kantoor. Wij zorgen voor een super avond, en regelen een ‘goodiebag’ voor deze toppers. Reserveren kan via info@viviamo-woerden.nl. Geef daarbij aan voor wie de goodiebag is bestemd, met zijn of haar naam, zodat wij dit persoonlijk kunnen klaarzetten.
  • Wij gaan speciaal voor secretaresse dag OP PAD! Speciaal voor deze dag verzorgen wij het ‘Verwen-pakket’ met daarin: Risotto to go voor 2 personen & een mooie fles Italiaanse wijn, voor € 25.
   Dit kan van tevoren besteld worden, en dan zorgen wij dat dit (binnen Woerden!) op deze donderdag zelf wordt langs gebracht. Mail dit naar info@viviamo-woerden.nl, geef aan om wie het gaat en waar wij dit mogen komen brengen, en dan komen wij graag jouw held(in) verrassen!

  Dit is mogelijk op factuur.

 • Zondag 21 april: 1e Paasdag

  1e Paasdag

  Zondag 1e Paasdag bij Viviamo: La Pasqua vier je natuurlijk met lieve vrienden en familie.

  Wij verzorgen deze dag een uitgebreide Italiaanse Paasbrunch.
  Van 11:00u tot 14:00u kun je heerlijk Italiaans komen genieten van een mooie brunch. Achterin het restaurant staan verschillende broodjes, lekkere sapjes, salades, antipasti, zoetigheden en andere lekkernijen klaar.
  Onbeperkt genieten van deze brunch, sapjes & koffie/thee kan voor € 27,50 per persoon. Voor kinderen tot 10 jaar kan dit voor € 12,50 per kind.
  Reserveren is al mogelijk, via info@viviamo-woerden.nl

  Vanaf 15:00u toveren wij weer om tot  ‘Risottoria Viviamo’, Lazy Sunday!
  Aperitivo, bittergarnituur, crostini’s & bruschetta’s, heerlijke antipasti en romige risotto’s. Kortom: uitgebreid genieten en tafelen op deze zondag, net zo uitgebreid als je dit zelf wil.

 • Maandag 22 april: 2e Paasdag

  Paasbrunch bij Viviamo

  Wij verzorgen deze dag een uitgebreide Italiaanse Paasbrunch.
  Van 11:00u tot 14:00u kun je heerlijk Italiaans komen genieten van een mooie brunch. Achterin het restaurant staan verschillende broodjes, lekkere sapjes, salades, antipasti, zoetigheden en andere lekkernijen klaar.
  Onbeperkt genieten van deze brunch, sapjes & koffie/thee kan voor € 27,50 per persoon.
  Voor kinderen tot 10 jaar kan dit voor € 12,50 per kind.

  Reserveren is al mogelijk, via info@viviamo-woerden.nl

 • Zaterdag 27 april

  Koningsdag!

  Lang leve onze Koning!
  Wij zijn er voor de vroege gasten vanaf 09:00u met heerlijk warme koffie en Torta della Nonna. Tijdens de lunch diverse crostini’s en natuurlijk ons lunchplaatje, en Viviamo tovert weer om tot ‘Risottoria Viviamo’.

  Laagdrempelig, hip borrelen met een Italiaanse twist!
  Bestel een lekker aperitief, ijskoude peroni van de tap of natuurlijk een van onze mooie frisdranken. Op tafel een lekkere antipastiplank om te delen met vrienden, en daarna een heerlijk romige risotto. Afsluiten doe je met een huisgemaakte sgroppino natuurlijk.

  Wij zijn geopend tot 23:00u deze dag. Ciao !

 • Zondag 12 mei

  Moederdag, festa della Mamma

  Net als de Italianen, vereren wij onze moeders natuurlijk ook het hele jaar door. En op Moederdag verdient zij het om nog even èxtra in het zonnetje te worden gezet. Viviamo staat in het teken van ‘Festa della Mamma’!

  Brunch –      11:00u tot 14:00u verzorgen wij een Italiaans lopend brunchbuffet, incl. sapjes & onbeperkt koffie en thee, voor € 27,50 per persoon.
  Aperitivo –  Je kunt ook reserveren voor ons Aperitivo Amore: 3 drankjes naar keuze + Antipasti plank + risotto + klein zoetje toe. Dit is mogelijk tot 18:00u.
  Risottoria Viviamo – Net als iedere zondag hebben wij een uitgebreide borrelkaart met 6 verschillende risotto’s. Reserveer hiervoor een tafeltje (kan elke tijd van de middag / avond) en kom lekker borrelen, bijkletsen en tafelen.

  Reserveren is aan te bevelen gezien de drukte: info@viviamo-woerden.nl of bel 0348-418342.

 • Woensdag 23 oktober

  Koeiemart

  Voor alle Woerdenaren, hèt evenement van het jaar: de Mart!
  Wij zijn uiteraard de hele dag geopend, vanaf 09:30u voor heerlijke Italiaanse koffie met torta della Nonna, tijdens de lunch met ons lunchplaatje en wij toveren ook deze dag om tot ‘Risottoria Viviamo’.

  Kortom: cocktails, ijskoude Peroni van de tap, antipasti met je vrienden om te delen en kom gerust opwarmen met een heerlijke risotto.

  Reserveren hoeft niet, loop gerust binnen om een plekje uit te zoeken.

  Wij zijn deze dag tot 21:00u geopend.

  Ciao!

Terras Viviamo
Viviamo Personeel