Viviamo Woerden
  • Viviamo
  • Menu
  • Bezorgiamo
  • Dranken
  • Socials
  • Evenementen
  • Contact
    • Cadeaubon
  • Menu Menu
  • Facebook
  • Instagram

Drankenkaart Viviamo

AperitivoVini BiancoVini RosatiVini RossoLiquore

‘ Every cocktail is the start of a great weekend ‘

Aperitivo   7

Limonsecco Huisgemaakte limoncello, prosecco spumante, citrus.
Mimosa Prosecco spumante, sinaasappelsap, arancello.
Bellini Perziksap en prosecco spumante.
Hugo Projito Vlierbessensiroop, prosecco spumante, munt, citroen.
Spritzz Prosecco spumante met Campari OF Aperol.
Negroni Walcher Gin, Vermouth, Campari.
Amore eterno  Prosecco spumante, Walcher rozenlikeur, rozen.
Giusti vermouth De allermooiste rode vermouth op ijs.

Cocktails. v.a. 7

Peachy pornstar  Vanillevodka, passoa, perziksap, schuim.
Cioccolato martini Espresso, vodka, chocoladelikeur, vanille.
G&T classico Citrusgin, Lurisia tonica.
G&T La vita è Bella Gin, lurisia tonica, campari.
G&T Amore  Gin, rozenlikeur en rozenknopjes.
Il Basilico Vermouth, gin, limoen, sinaasappel, basilicum.
Limoncello stormy Huisgemaakte limoncello, rum, gingerbeer.
Beertail Peroni, galliano likeur, arancello, gember.


Alcoholvrije cocktails v.a. 6

Gimber Mule  Bruisend water, gimber, citrus.
Hugo Projito 0.0  Nosecco, vlierbessenvloesem, munt.
Limonsecco 0.0 Citroensiroop, nosecco, citrus.
Italian Mojito 0.0 Gazzosa, rietsuiker, munt, limone.
Martini Floreale 0.0 Martini eldenflower, appelsap, tonic.
Vibrante 0.0 Martini orange, tonic, citrus.

After dinner Cocktails v.a. 7

Galliano Hotshot Dubbele espresso, galliano kruidenlikeur, lobbige room.
Espresso Martini Espresso, vodka, koffielikeur, sinaasappel.
Italian Job Cappuccino likeur, vodka, amandellikeur, koffie.


Frisdranken      3,8
Biologisch, slow food. 

Lurisia Aranciata, sinaasappel
Lurisia Aranciata rosso, bloedsinaasappel
Lurisia Amara, bitter citrus
Lurisia Tonica, citrus tonic
Lurisia Gazzosa, fris citrus
Lurisia Chinotto, bitter kruidig

Birra Italiana  6

Birra Baladin Isaac, witbier met koriander en sinaasappel
Birra Baladin Nazionale, 100% Italiaanse Ale met bergamot en koriander
Birra Baladin Nora, amberkleurig. Zacht fruit, gember, citrus, bloesem
Birra Baladin Leon, donker bier. Kruidig, chocolade, gedroogd fruit
Birra Baladin Rock ’n Roll. Pale ale met Amerikaanse hoppen en verse peper
Birra Baladin L’IPA. English IPA met meloen, mango, sinaasappel en meloen
Birra Baladin Wayan. Bloemig, citrus en verse peper.
Birra Baladin POP. Amarican IPA met mandarijn, bergamot, rozemarijn. Fris.

Peroni Nastro azzuro, van de tap              3
Peroni Lemon, fles                                     3,5
Peroni Libera, 0.0%                                   3,5

APERITIVO

PROSECCO SPUMANTE  6,00

LIMONSECCO   6,50
huisgemaakte limoncello, prosecco, ijs.

SPRITZZ  6,50
aperol of campari, spuitwater, witte wijn & ijs.

BELLINI  6,50
witte perziksap, prosecco, ijs.

LIMON-TONIC  6,50
san pellegrino tonic, limoncello.

BEERTAIL   6,50
peroni – sinaasappellikeur – vodka – ijs

HUGO PROJITO  6,50
prosecco, vlierbessenbloesem, munt, citroen & ijs.

NEGRONI   7,50
gin, martini & campari.

MIMOSA   6,50
jus d’orange – cointreau – prosecco – ijs

ALCOHOLVRIJ APERITIEF   6,50
mogelijk alcoholvrij: prosecco – hugo – limonsecco – spritzz- bellini – mimosa

V I N I    B I A N C O

Canapi Grillo, Sicilië               (vegan)       4,25 / 23
Druif:  100% Grillo
Wijn-spijs: Antipasti, vis, mosselen en wit vlees.
Smaak: Strogeel van kleur met geuren van citrus, tropisch fruit en witte bloemen. Soepel van smaak en fris.

Bolla Soave Classico Retro DOC, Veneto        5 / 25
Druif:    100% Garganega
Wijn-spijs:   Aperitief, bij wit vlees en risotto.
Smaak:   Citroengeel van kleur met aroma’s van citrus, bloemen, exotisch fruit en honing. Zacht en elegant in de mond met een kleine hint van amandel.

Bolla Pinot Grigio, Veneto      5,50 / 26,50
Druif:   100% Pinot Grigio
Wijn-spijs:   Aperitief, goed bij vis en mozzarella.
Smaak:  Bleekgeel van kleur. Geuren van perzik, peer, meloen en frisse limoen. Aantrekkelijk in de mond met een mooie balans tussen het fruit en de zuren.

Rapitala Fleur Viognier, Sicilië    27,5
Druif:  100% Viognier
Wijn-spijs:  Zoete gerechten, desserts.
Smaak:  Diep citroengele kleur met in de neus aroma’s van citrus, perzik en bloemen. Zacht in de mond met een mooi frisse afdronk.

Castello Monaci Fiano IGT Salento, Puglia      5,75 / 28,5
Druif:          100% Fiano
Wijn-spijs:     Risotto, salades en visgerechten.
Smaak:         Strogeel van kleur. Ananas, peer en honing komen je tegemoet in de neus. Fluweelzachte levendige smaak met veel fruit. Met een toets van hazelnoot in de afdronk. Sur-lie gerijpt om de wijn wat meer body te geven.

Gewürztraminer, Sudtirol – Alto Adige      35
Druif:          100% Gewürztraminer
Wijn-spijs:     Kazen, asperges, vis, romige sauzen en licht pittige gerechten.
Smaak:         Karakteristieke Gewürztraminer uit Noord-Italië. De wijn heeft een aantrekkelijke, diepe strogele kleur met een gouden gloed. De wijn is zeer aromatisch in de geur, iets gekruid, bloemig en met veel rijp en tropisch fruit. Typerend voor de druif. Droog, met elegante zuren en een mooie lengte.

Strozzi Vermentino Arabesque, Toscane                          6,9 / 34,5
Druif:  100% Vermentino
Wijn-spijs:   Aperitief, bij salade, vis, gevogelte, pasta en zachte kazen.
Smaak:  Citroengeel met groene tinten. In de neus aroma’s van appel, peer en witte bloemen, bijna zoet. In de afdronk juist sappig en fris met elegante zuren én de bloemigheid.

Castel Firman Riserva Chardonnay, Sud Tirol                    6,6 / 34
Druif:   100% Chardonnay
Wijn-spijs:     Vis, schaal- en schelpdieren, gevogelte en salades.
Smaak:  Charmante chardonnay. Heldergeel en sprankelend. De wijn heeft een karakteristieke geur met veel rijp geel fruit, perzik, ananas, galiameloen en abrikozen. Ook iets vettig-boterigs. Een gul mondgevoel, smaakrijk en zacht. Hartig, met frisheid, sap en een klein (typisch Italiaans) amandelbittertje in de afdronk.

La Scolca Valentino Gavi DOCG, Piemonte      35
Druif:   100% Cortese
Wijn-spijs:   Zoete gerechten, desserts.
Smaak:    Citroengeel in het glas. Frisse aroma’s van citrus, appel en bloemen. Delicaat en fris in de mond met elegante zuren. Sur-lie gerijpt, met daardoor volle afdronk. Klassiek glas Gavi!

EO Pecorino, Abruzzen     (slow wine)     7 / 37,50
Druif:    100% Pecorino
Wijn-spijs:  Aperitief, vis, salades, gevogelte en (uiteraard) perfect bij Pecorino kaas.
Smaak: Citroengeel van kleur met aroma’s van groene thee, perzik, meloen en peer. Sappig van smaak met frisse zuren. Hoog aaibaarheidsfactor en fluweelzacht.

Rapitala Chardonnay Grand-Cru, Sicilië       10 / 45
Druif:  100% Chardonnay
Wijn-spijs:   Heerlijk bij witte vleesgerechten, schelpdieren, gerookte visgerechten en foie gras.
Smaak:  Diep goudgele kleur met aroma’s van perzik, abrikoos, geroosterd brood en vanille. Zet zacht en vol in met tonen van boter, exotisch fruit en vanille. Heeft een lange afdronk.

Witte barolo: Borgogno Timorasso DOC Derthona, Piemonte   65
Druif:  100% Timarasso
Wijn-spijs:  Gedronken bij antipasti, milde visgerechten, wit vlees en rijkere sauzen.
Smaak:  Dit wijnhuis is het allergoudse wijnhuis van Piemonte en maakt heerlijk klassieke wijnen: zoals deze witte Barolo. Goud geel van kleur. Aroma’s van tropische fruit, appel, peer en honing. Frisse zuren, elegantie en een aanhoudende afdronk. Ontzettend complex en bijzonder.

Pinot grigio blush DOC, Veneto  4,25 / 23
Druif:  100% Pinot Grigio
Wijn-Spijs:   Aperitief, vis, wit vlees, salades en zachte kazen.
Smaak:  Lichtroze van kleur. Geuren van fris rood fruit. Licht, fris en droog in de mond. Makkelijk drinkbaar als aperitief.

Bolla Bardolino Chiaretto, Veneto     5 / 25
Druif:    65% Corvina, 25% Rondinella, 10% Molinari
Wijn-Spijs:   Aperitief, bij risotto’s, vis en antipasti.
Smaak:   Zalmrosé kleur met aroma’s van bosvruchten, framboos en aardbei. Frisse rosé met veel fruit in balans met frisse zuren en een zachte tannine.

Tenuta di Biserno, SOF Rosato, Toscane   45
Druif:    60% Cabernet franc, 40% Syrah
Wijn-spijs:     Aperitief, vis, lichte pastagerechten en salades.
Smaak:   Licht roze van kleur. In de neus aroma’s van aardbeien, frambozen en bloemen met een romige smaak. Verfijnd en elegant met frisse zuren en een lange afdronk. Handmatig geoogst en 5 maanden op rvs tanks gerijpt, om het fruitige karakter te bewaren. Een fantastische rosé in een prachtige fles.

Canapi Nero d’Avola, Sicilië       4,25 / 23
Druif:         100% Nero d’Avola
Wijn-spijs:     Rood vlees, rijk gevulde pasta’s en kazen
Smaak:         Helderrood van kleur. Tonen van zwarte bessen, kersen en kruiden. Soepel van smaak met een zachte afdronk.

Bolla Bardolino Classico, Veneto    5 / 25
Druif:         75% Corvina en 25% Rondinello
Wijn-spijs:     Rood vlees, Mediterraans, pasta en harde kazen. Ook gekoeld lekker.
Smaak:         Helder robijnrood in de kleur met aroma’s van rode bosvruchten en amandel. Frisse, lichte fruitige wijn met tonen van kersen.

Castello Monaci Primitivo, Puglia         (slow wine)          5,5 / 28
Druif:         100% Primitivo
Wijn-spijs:     Lamsvlees, geroosterd rood vlees
Smaak:         Donkerrood van kleur met aroma’s van pruimen, kersen, peper, viooltjes en vanille. Vol en zacht van smaak met tonen van bessenjam en zoethout. Na de oogst rijpt 20% van de wijn op eiken voor 6 maanden, en de rest rijpt op roestvrijstaal om het fruitige karakter te behouden.

Montepulciano d’Abbruzo, Abruzzen       5,75 / 29,5
Druif:   100% Montepulciano
Wijn-spijs:     Hammen, antipasti, gevogelte, lamsvlees, varkensvlees, kazen.
Smaak: Een mooi intens en elegant aroma van zwarte kers en rood fruit. De houtrijping (12 maanden op eikenhout) geeft de wijn een prachtige structuur en veel kracht. Een lange zachte finale typeert de wijn. Zoetig in de afdronk.

Bolla Valpolicella ripasso classico, Veneto      6,9 / 34,5
Druif:         70% Corvina, 30% Rondinella
Wijn-spijs:     Rood vlees, stoofschotels en harde kazen.
Smaak:  Diep granaatrood. Aroma’s van zwarte rijpe kersen, jam, vanille, drop en cederhout. Mooie volle body, krachtig en warm en zuivere tonen van cacao en specerijen.

Strozzi Bolgheri Ocra DOC, Toscane    7,5 / 37,5
Druif:  40% Merlot, 30% Cabernet sauvignon, 30% Cabernet franc
Wijn-spijs: Gevogelte, rood vlees, BBQ, wild, paté, pasta en blauwe kaas.
Smaak:  Diep robijnrood van kleur. Intense geuren van bramen, bosbessen en tabak. De smaak zet krachtig en vol in met verfijnde tannine. Stoer glas wijn.

Melini La Selvanella Chianti Classico Riserva DOCG     40
Druif:   100% Sangiovese
Wijn-spijs:  Rood vlees, wild en oude kazen
Smaak:   Donkerrood in het glas. In de neus aroma’s van bessen, pruimenjam en vanille. Volle body, elegant met tonen van bessen en geroosterde amandelen. Een krachtig, vol glas rode wijn. 30 maanden op grote eikenhouten fusten gerijpt.

Cascina Valle Asinari Barbera d’asti, Piemonte      (slow wine)     40
Druif:   100% Barbera
Wijn-spijs:  Vollere pasta gerechten, zachte vleesgerechten.
Smaak:  Robijnrood van kleur. In de neus aroma’s van zwarte kersen, bramen, kruiden en mokka. Dit wijnhuis is een dochter van het oudse wijnhuis uit Piemonte: Borgogno. Nu hebben ze naast de beste Barolo wijn, ook de beste Barbera.

Borgogno, Barolo No Name, Piemonte     (slow wine)     59,5
Druif:         100% Nebbiolo
Wijn-spijs:     Rood vlees, paddenstoelenrisotto, truffel en oude kazen
Smaak: Granaatrood van kleur. Aroma’s van gedroogd fruit, vanille en specerijen. Verfijnde tannine en aanhoudende afdronk. Handmatig geoogst, met rijping van 36 maanden op eikenhouten fusten. Om de kwaliteit van wijnen te controleren, worden deze uitvoerig gecontroleerd door de autoriteiten. Tijdens de controle van deze Barolo DOCG kwamen de eerste twee flessen door de commissie, maar de laatste werd afgekeurd. Omdat alle drie de flessen dezelfde inhoud hadden, hebben de wijnmakers de naam ‘No Name, etichetta di Protesta’ gegeven. Een verwijzing naar de bureaucratie. Dit is namelijk een perfecte Barolo, minimaal 3 jaar gerijpt waarvan 2 jaar op houten vaten.

Rapitala Hugonis Cabernet Sauvignon – Nero d’Avola, Sicilie     45
Druif:   50% Nero d’Avola en 50% Cabernet Sauvignon.
Wijn-spijs:   Krachtige gerechten, geroosterd vlees, pasta’s, stoofschotels en wild.
Smaak:  Diep robijnrode kleur. Aroma’s van zwarte bessen, bramen en pruimen. Vol en rond met jammig fruit en chocolade toetsen met lange afdronk. Beide druivenrassen rijpen apart voor 10 maanden: de cabernet sauvignon wordt opgevoed op Frans eiken en de nero d’avola rijpt op grote fusten. Na de blend rijpt deze nog voor 3 maanden op fust, en 6 maanden rijping op fles in de kelder.

Bolla Amarone della valpolicella classico, Veneto     15 / 69,5
Druif:  100% Corvina
Wijn-spijs: Rood vlees, wild, stoofschotels, harde kazen en als digestief.
Smaak:   Diepe granaatrode kleur met aroma’s van zwarte rijpe kersen, jam, rijpe peer, vanille, drop en cederhout. Mooie volle body, krachtig en warme, zuivere tonen van cacao en specerijen.

Melini Brunello di Montalcino, Toscane     80
Druif:  100% Sangiovese
Wijn-spijs:     Gebraden rood vlees, wild en truffelgerechten
Smaak: Dieprode kleur en innemende geur met aroma’s van pruimenjam, tabak en nuance van zoethout. Volle harmonieuze smaak in de mond. 24 maanden op Franks eiken. ‘De beste wijn van Italië’

Limoncello
De allerlekkerste biologische, huisgemaakte citroenlikeur  4,75

Biostilla sambuca
Biologische anijslikeur van steranijs   4,75

Walcher Tartufetto
Zachte chocoladelikeur gemaakt van Caribische rum   5

Walcher Noisetto
Hazelnootlikeur van gebrande hazelnoten, zacht   4,75

Walcher Noisetto
Walnotenlikeur, zoetig met klein bittertje     5

Walcher Cappuccino
Crèmelikeur: romig met cappuccino smaak

Arancello
Bloedsinaasappellikeur        5

Amaretto
Biologische èchte amandellikeur van bittere amandelen        4,75

Galliano
Kruidenlikeur, het best bewaarde recept     4,75

Walcher Caffè
Italiaanse koffielikeur      4,75

VIVIAMO WOERDEN

MEULMANSWEG 2
te Woerden
T: 0348-418342
M: 06-20528613 (alleen per app)
E: info@viviamo-woerden.nl

Nieuwsbrief

OPENINGSTIJDEN

Dinsdag:  vanaf 15:00u, keuken geopend tot 21:30u
Woensdag: vanaf 15:00u, keuken geopend tot 21:30u
Donderdag: vanaf 15:00u, keuken geopend tot 21:30u
Vrijdag:
vanaf 15:00u, keuken geopend tot 21:30u
Zaterdag:
vanaf 15:00u, keuken geopend tot 21:30u
Zondag:
vanaf 15:00u, keuken geopend tot 20:30u

Tijdens schoolvakanties zijn er aangepaste openingstijden.

© Webtail | Webtail
  • Facebook
  • Instagram
Scroll naar bovenzijde

Ciao Bella, benvenuto da Viviamo!

Dinsdag t/m zondag zijn wij geopend vanaf 15:00u voor high wine en diner. Voor bezorgiamo kun je elke openingsdag appen naar 0620528613 en komen wij tussen 16u en 18u graag jouw kant op.

Reserveren? Check de link op de website.

Liefs
Team Viviamo