High Wine
Borrelkaart
Dinerkaart

Spuntini, bites
(dinsdag t/m vrijdag vanaf 15:00u)

Antipasti misto, vanaf 2 personen  pp 12,5

Bruschetta con pesto     pp 2,75

Crostini Nduja di Parma    pp 3,25

Pane di Viviamo, brood met mousse van Parmezaan       6,5

Polpette al sugo, gehaktballetjes in tomatensaus      6,5

Arancini bitterballen, 6 stuks      7,5

Kalfsbitterballen, 6 stuks       6,5

Mozzarellasticks, 6 stuks       6,5

Gefrituurde olijfjes, 6 stuks     6,5

High Wine 

Iedere namiddag vanaf 15:00u serveren wij onze High wine voor € 27,50 per persoon. Een complete middag borrelen dus, mogelijk tot 18:00u.

– Vooraf Antipasti Misto
– Hoofdgerecht Truffelrisotto om te delen
– Dessertje van de dag
– 3 glazen huiswijn (of alcoholvrij alternatief)

Dit arrangement is ook erg geschikt voor als je iets te vieren hebt met een gezelschap.

Proeverij diner 
Al 9 jaar een favoriet

Laat je verrassen door ons keukenteam met diverse Italiaanse smaken om samen te delen en te proeven.
Heb je allergieën, vragen of dieetwensen? Geef dat gerust aan bij je reservering of aan de bediening aan tafel, daar houden wij graag rekening mee.


Proeverij 2- gangen: 29,5
Proeverij 3-gangen: 37,5

Deze proeverij is ook aan te bevelen als je iets te vieren hebt.

Spuntini & Primi

Bruschetta
Geroosterd brood met pesto en tomaatjes. Per stuk 2,75
Advies: Bolla Soave. Een zachte elegante wijn, met smaken als citrus, bloemen en honing  5

Crostini nduja con Parma
Geroosterd brood met nduja-crème en Parmaham. Per stuk 3,25
Advies: Pinot Grigio. Een mooi frisse wijn met tonen van perzik. Zacht genoeg bij de pittige nduja en vette Parmaham 5,5

Pane di Viviamo
Foccacia met Parmezaan crème 6,5
Advies: Castello Monaci Fiano. Een volle, tropische wijn met toets van hazelnoot. Sur-lie gerijpt om de wijn meer body te geven 5,75

Antipasti Misto   
Uitgebreide borrelplank om te delen  12,5 pp
Advies: Bolla Pinot Grigio. Een mooi frisse wijn met tonen van perzik, perfect als aperitief 5,5

Carpaccio Viviamo
Gebraden carpaccio van rundermuis met kreeften mayo, bleekselderij en frisee   13,5
Advies: Gewürztraminer uit Sudtirol. Een aromatische wijn die iets gekruid is en volle smaken, tropische smaken heeft. Genoeg bite om bij de carpaccio te passen en toch zacht genoeg bij de volle kreeften mayo te passen 6,75

Huisgerookte zalm 
met limoncello mayo en salade van geroosterde venkel  11,5
Advies: een klassiek glas Gavi dei Gavi. Een wijn die frisse aroma’s heeft als tegenhanger van de vettige zalm en zelfs een hint anijs heeft die perfect aansluit bij de venkel  6,9

Insalata burrata
Romige burrata , aardbei, sinaasappel, pistache en aceto 13,5
Advies: EO Pecorino. Een biologische wijn met volle smaken van rijp fruit en een hint citrus. Daarom sluit deze perfect aan bij de zoete smaken in dit gerecht en zorgt de hint citrus voor een frisse tegenhanger van de romige burrata  7

Pasta, risotto en secondi

Venkelrisotto
met rivierkreeftjes en gekleurde snijbiet  14,5
Advies: Gavi dei Gavi. Een wijn met frisse aroma’s die past bij de romige risotto en een hint anijs heeft die perfect aansluit bij de venkel  6,9

Tagliata di manzo          
Italiaanse klassieker: kort gegrilde bavette met Parmezaan, rucola en olijfolie met als bijgerecht onze truffelrisotto  22,5
TIP : met gebakken eendenlever  + 7 EN/OF verse truffel + 5
Advies: een krachtig glas Bolla Ripasso. Volle body, krachtig met tonen van vanille, drop en cederhout. Mooi aards en een kleine zoete toon. Perfect bij rood vlees en krachtig genoeg bij de truffel  6,9

Ravioli al limone
verse pasta met limoen-ricotta vulling en salieboter  15,5
Advies:  Rapitala Chardonnay Grand-Cru. Een krachtig, vol glas wijn met tonen van vanille, boter en exotisch fruit. Een perfecte krachtpatser bij dit romige gerecht met frisse tonen  10

Truffelrisotto
de lekkerste risotto met truffel, paddenstoelen en Parmezaan 19
met verse truffel + 5
Advies: Strozzi bolgheri Ocra. Een krachtig glas wijn uit Toscane, met aardse tonen, stevige tannine, bramen en bosbessen. Een perfect stoer glas wijn bij deze volle truffelrisotto. 7,5

Risotto all’amatriciana 
een licht pittige tomatensaus met guanciale: Italiaans spek 18,5
Advies: Montepuciano d’Abbruzo. Een intesene, elegante wijn die perfect past bij de pittige en zoute smaak van dit gerecht, ze vullen elkaar precies aan 5,75

Pasta bolognese
de klassieker   15,5
Advies: Chianti Classico Riserva. Een Toscaanse krachtpatser met volle body, bessen en geroosterde amandelen. Perfect bij deze smaak van tomaat (friszuur), kruiden en bite van de pasta. 8

Branzino fritto
gebakken en gefileerde zeebaars met gremolata en caponata 23,50
Advies: Strozzi Vermentino. Een droge, heldere witte wijn om deze vis mooi tot zijn recht te laten komen. Bloemig in de neus en fris in de afdronk  6,9


La Dolce Vita

Tiramisu
met bombardino en aardbei    7,5
advies:     met bombardino-likeur van Walcher ernaast         5

Sgroppino
klassieker uit Venetië    7,5

Cannoli, 4 stuks  
hazelnoot en sinaasappel  10
advies:     met glas Moscato d’asti. Lichtzoet en mousserend 5,5

Torta al limone
citroentaartje met dragonschuim 7,5
advies:     met glas Moscato d’asti. Lichtzoet en mousserend. 5,5

Affogato
vanille-ijs, espresso, Walcher amaretto 6,5

Formaggi
3 soorten gorgonzola met marmelade en vijgenbrood  13,5
Advies:     met glas Recioto. Volzoete, rode dessertwijn  9

– T I P S  –

Espresso Martini

De lekkerste koffiecocktail, Vivian’s favoriet 7,5

Italian Coffee

Een klassieke koffie met amaretto en ongezoete room 7,5

Italian Job

Koffiecockail met cappuccinolikeur en amaretto 7

Limoncello

Huisgemaakte Limoncello 4,75
(en kun je niet meer zonder? Neem een flesje mee naar huis)

Klik hier om uw eigen tekst toe te voegen