High Wine
Borrelkaart
Dinerkaart

Spuntini, bites
(dinsdag t/m zondag vanaf 15:00u)

Antipasti misto, vanaf 2 personen  pp 12,5

Bruschetta con pesto     pp 2,75

Pane di Viviamo, brood met gorgonzola-prosecco dip       6,5

Arancini bitterballen, 6 stuks      7,5

Kalfsbitterballen, 6 stuks       6,5

Mozzarellasticks, 6 stuks       6,5

Gefrituurde olijfjes, 6 stuks     6,5

High Wine 

Iedere namiddag vanaf 15:00u serveren wij onze High wine voor € 27,50 per persoon. Een complete middag borrelen dus, mogelijk tot 18:00u.

– Vooraf Antipasti Misto
– Hoofdgerecht Truffelrisotto om te delen
– Dessertje van de dag
– 3 glazen huiswijn (of alcoholvrij alternatief)

Dit arrangement is ook erg geschikt voor als je iets te vieren hebt met een gezelschap.

Proeverij diner 
Al 9 jaar een favoriet

Laat je verrassen door ons keukenteam met diverse Italiaanse smaken om samen te delen en te proeven.
Heb je allergieën, vragen of dieetwensen? Geef dat gerust aan bij je reservering of aan de bediening aan tafel, daar houden wij graag rekening mee.


Proeverij 2- gangen: 29,5
Proeverij 3-gangen: 37,5

Deze proeverij is ook aan te bevelen als je iets te vieren hebt.

Spuntini & Primi

Bruschetta
geroosterd brood – pesto – roma tomaatjes – per stuk  2,75

Foccacia Caprese   
Italiaans brood – mozzarella – tomaatjes 5

Pane di Viviamo  
foccacia – gorgonzola-prosecco dip – olijfolie – balsamico 6,5

Antipasti Misto       
uitgebreide borrelplank om te delen  12,5 pp
Advies: Bolla Pinot Grigio. Een mooi frisse wijn met tonen van perzik, perfect als aperitief 5,5

Carpaccio di Viviamo 
gerookt runderstaartstuk – nduja mayo – zoetzure rode ui – lollo bianco    13,5
Advies: Gewürztraminer uit Sudtirol. Aromatische wijn die iets gekruid is en volle smaken, tropische smaken heeft. Genoeg bite bij de carpaccio en nduja  6,75

Salmone al Limoncello    
verse zalm – passievrucht – limoncello – venkel – komkommer  11,5
Advies: een klassiek glas Gavi dei Gavi. Een wijn die frisse aroma’s heeft als tegenhanger van de vettige zalm en zelfs een hint anijs heeft die perfect aansluit bij de venkel  6,9

Insalata burrata   
romige burrata – balsamico aardbei – sinaasappel – pistache  13,5
Advies: EO Pecorino. Een biologische wijn met volle smaken van rijp fruit en een hint citrus. Daarom sluit deze perfect aan bij de zoete smaken in dit gerecht en zorgt de hint citrus voor een frisse tegenhanger van de romige burrata  7

Pasta, risotto en secondi

Risotto di aragosta  
kreeftenbouillon – risotto – gamba’s – venkel – olijfolie parels  21,5
Advies: Rapitala chardonnay grand-cru. Een krachtig, vol glas wijn met tonen van vanille, boter en exotisch fruit. Een perfecte krachtpatser bij dit volle, romige gerecht  10

Tagliata di manzo    
runderbavette – rucola – Parmezaan – truffelrisotto   22,5
          TIP : met gebakken eendenlever  + 7 EN/OF verse truffel + 5
Advies: een krachtig glas Bolla Ripasso. Volle body, krachtig met tonen van vanille, drop en cederhout. Mooi aards en een kleine zoete toon. Perfect bij rood vlees en krachtig genoeg bij de truffel  6,9

Ravioli al limone  
gevulde pasta – ricotta – citroen – salieboter  17
Advies:  Chardonnay. Een nieuwe stijl chardonnay uit Sud-Tirol, met karakteristieke chardonnay-trekjes. Vol, met met een frisse ondertoon. Perfect bij dit romige gerecht met citrus.  6,6

Risotto al tartufo 
prijswinnaar – risotto – truffel – paddenstoelen  19
            met verse truffel + 5
Advies: Strozzi bolgheri Ocra. Een krachtig glas wijn uit Toscane, met aardse tonen, stevige tannine, bramen en bosbessen. Een perfect stoer glas wijn bij deze volle truffelrisotto 7,5

Pasta all’amatriciana     
garganelli – licht pittig – guanciale – pepperoncini – mutti tomaat  18,5
Advies: Montepulciano d’Abbruzo. Een intense, elegante wijn die perfect past bij de pittige en zoute smaak van dit gerecht, ze vullen elkaar precies aan 5,75 

Pasta bolognese
linguine – rundergehakt – mutti tomaat – kruitnagel   15,5
Advies: Chianti Classico Riserva. Een Toscaanse krachtpatser met volle body, bessen en geroosterde amandelen. Perfect bij deze smaak van tomaat (friszuur), kruiden en bite van de pasta 8

Orata fritta
dorade – gremolata – caponnata – krokantje – pijnboompit  24,50
Advies: Strozzi Vermentino. Een droge, heldere witte wijn om deze vis mooi tot zijn recht te laten komen. Bloemig in de neus en fris in de afdronk  6,9

La Dolce Vita

Tiramisù al tartufetto
lange vingers – room – hazelnoot – chocoladelikeur 7,5
advies:     tartufetto-likeur van Walcher ernaast   5

Torta al limone
citroen – Italiaans schuim – dragon – framboos  7,5
advies:     Moscato d’asti. Lichtzoet en mousserend 5,5

Affogato 
vanilla roomijs – espresso – Walcher amaretto – cantuccini  6,5

Sgroppino
citroen sorbetijs – vanille roomijs – vodka – limoncello – prosecco    7,5

Formaggi  
grappakaas – vijgenbrood – balsamico stroop – walnoot  13,5
advies:     Valpolicella recioto. Volzoete, rode dessertwijn  9

Cannoli     
gerold koekje met chocolade – ricotta – sinaasappel – limoncello – 4 stuks    10
advies:     Moscato d’asti. Lichtzoet en mousserend 5,5

– S A L U T E  –

Espresso Martini
after-dinner cocktail – espresso – vodka – koffielikeur – Viv’s favoriet 7,5

Italian Coffee
caffè – Walcher amaretto – ongezoete room   7,5

Italian Job
After-dinner cocktail – espresso – cappuccino likeur – Walcher amaretto  7,5

Limoncello
ijskoud – huisgemaakt 4,75
(en kun je niet meer zonder? Neem een flesje mee naar huis)

Klik hier om uw eigen tekst toe te voegen