Arrangementen

Risotto to go

Geen zin om te koken? Viviamo verzorgd risotto voor thuis.
Een tasje met de risotto rijst, room, rucola en Parmezaan, mét daarbij een duidelijke beschrijving hoe u de risotto kunt verwarmen. In minder dan 10 minuten is het volledig klaar én heeft u een restaurant waardige risotto geserveerd. De risotto voor thuis kost € 7,50 per persoon.
Bel even naar 0348-418342 : dan zorgen wij dat alles klaar staat.

Aperitivo

Iedere dag vanaf 12:00u tot 16:00u serveren wij Viviamo’s Aperitivo. (natafelen mogelijk tot 18:00u)
Aperitivo Amici = Antipasti plank + 3 drankjes naar keuze* € 25 per persoon
Aperitivo Amore = Antipasti plank XL + zoetigheidje + 3 drankjes naar keuze* € 29,50 per persoon

* drankjes: Huiswijn, huisbier, frisdranken, warme dranken, aperitiefjes van de kaart.

Risottoria Viviamo op zondag

Iedere zondag veranderd Viviamo in ‘ Risottoria Viviamo’. Een echte Italiaanse avond om heerlijk relaxed te tafelen en borrelen.

Een ijskoude Limonsecco en Peroni op tafel én vrienden om je heen. Spuntini, Crostini en Antipasti om een Italiaanse middag bij Viviamo mee in te luiden. Daarna kies je een smaakvolle, romige risotto van onze risotto-kaart uit en sluit je natuurlijk af met een huisgemaakte sgroppino.
Dàt is onze zondag avond. Onze gewone kaart serveren wij deze avond niet, daarvoor in de plaats bestaat deze kaart uit diverse Antipasti, crostini’s, 6 verschillende risotto’s en als dessert hebben wij huisgemaakte sgroppino, tiramisu & cannoli. Kortom : een heerlijk ongedwongen zondag met vrienden, het gezin of juist even met zijn tweeën.

Proeverij

Samen delen, proeven en genieten van al het moois dat Italië en Viviamo te bieden hebben. Een menu waarbij er gedurende de avond verschillende gerechtjes op tafel komen, waarbij wij uiteraard rekening houden met dieetwensen en allergiën. Voor 35 per persoon.
Chefs menu

Het woord zegt het al: een wekelijks wisselend menu, samengesteld door onze Chef. In 3-, 4- of 5-gangen serveren wij mooie smaken buiten onze kaart om. Wij houden uiteraard rekening met dieetwensen en allergieën. Kijk op onze menukaart voor alle prijzen en mogelijkheden inclusief wijnarrangement.