Restaurant Viviamo

De menukaart van restaurant Viviamo wisselt elke drie maanden en hierdoor eet u iedere keer weer iets anders, passend binnen de jaargetijden.

Ons verhaal

In het oude kaaspakhuis in hartje Woerden ligt een stukje Italië: Viviamo. Hier proeft u de pure Italiaanse smaak in haar mooie eenvoud en beleeft u een heerlijke avond met familie en vrienden, waar de Italianen meesters in zijn. Het team van Viviamo zet zich 100% in om u Italië op haar mooist te laten zien en proeven.

Welkom thuis bij Viviamo

In de gerechten bij Viviamo proeft u de seizoenen. Onze menukaart wisselt elke drie maanden en hierdoor eet u iedere keer weer iets anders, passend binnen de jaargetijden. Wij hebben vaak gerechten buiten de kaart om, een vangst van de dag en wisselende taartjes voor bij de koffie óf als nagerecht.

De chefs kunnen uiteraard meedenken wanneer u dieet wensen of allergieën heeft, zeker wanneer u dit bij uw reservering al doorgeeft.

Wij werken volgens het concept ‘Shared Dining’ : een hele gezellige en smaakvolle manier van dineren, helemaal van deze tijd.

Al de gerechten van de kaart zijn een maatje kleiner van portie, waardoor deze zich er dus uitstekend voor lenen om meerdere smaken te proeven. Bestel daarom wat meer gerechten, zet deze in het midden van de tafel en deel al deze gerechten met je tafelgenoot of – genoten. Laat u zich vooral adviseren door onze gastvrouwen.

Lunchplaat

Kun je geen keuze maken?  Laat je dan verrassen door ons keukenteam met een proeverij van de kaart. In 2-, 3- of 4-gangen serveren wij een selectie van onze kaart uit. Van alles kun je dan wat proeven: en hoef je nergens over na te denken. Uiteraard kunnen wij dan rekening houden met bepaalde allergieën of dieetwensen.
Om het heerlijke etentje compleet te maken serveren wij een mooie selectie Italiaanse wijnen, zowel per glas als fles. Wijn en eten maken tenslotte het perfecte Italiaanse huwelijk. Peroni bier, huisgemaakte aperitieven, Italiaanse frisdranken, grappa’s, likeuren en heerlijke Italiaanse koffie van Portioli maken de avond compleet. En wat dacht je van onze huisgemaakte Limoncello? Genieten dus.

Ook aan de kleinste gasten is gedacht; Kinderen maken zelf hun Italiaanse desserts in de keuken samen met de koks (wanneer het te druk is, serveren we het kinderijsje aan tafel), kunnen spelen in een kinderruimte en we hebben een speciaal kindermenu: pizza, pasta, soepjes: voor elke kleine gast hebben wij wat lekkers. 

Zoekt u een restaurant in de omgeving Woerden? Bezoek Viviamo!