Restaurant Viviamo

De menukaart van restaurant Viviamo wisselt elke drie maanden en hierdoor eet u iedere keer weer iets anders, passend binnen de jaargetijden.

Ons verhaal

In hartje Woerden ligt een stukje Italië: Viviamo. Hier proeft u de pure Italiaanse smaak in haar mooie eenvoud en beleeft u een heerlijke avond, waar de Italianen meesters in zijn. Het team zet zich 100% in om u Italië op haar mooist te laten zien en proeven. September 2012 heeft Vivian den Hollander haar restaurant geopend: en inmiddels écht op de kaart weten te zetten in Woerden en omgeving. Onze visie: een ongedwongen avond tafelen, aperitief, de gasten verrassen met een proeverij en eindigen met een huisgemaakte sgroppino..

Welkom thuis bij Viviamo

In de gerechten bij Viviamo proeft u de seizoenen. Onze menukaart wisselt met de seizoenen mee en hierdoor eet je iedere keer weer iets anders, passend binnen de jaargetijden. De chefs kunnen uiteraard meedenken wanneer wij rekening mogen houden met dieet wensen of allergieën, zeker wanneer dit bij de reservering al wordt doorgegeven.

Viviamo's specialiteit zijn onze proeverijen : een hele gezellige en smaakvolle manier van dineren, helemaal van deze tijd.

Naast onze menukaart, is het ontzettend leuk om u te laten verrassen door ons keukenteam. Immers: koks hebben natuurlijk het líefste de vrije hand om iedere dag mooie gerechten te maken en serveren. Met onze proeverij zorgen wij dat er in kleine gangen diverse verschillende gerechten worden geserveerd met een avondvullend menu. Om het heerlijke etentje compleet te maken serveren wij een mooie selectie Italiaanse wijnen, zowel per glas als fles. Peroni bier, huisgemaakte aperitieven, Italiaanse frisdranken, grappa’s, likeuren en heerlijke Italiaanse koffie van Portioli maken de avond compleet. En wat dacht je van onze huisgemaakte Limoncello? Genieten dus.