Arrangementen

Risotto to go

Geen zin om te koken? Viviamo verzorgd risotto voor thuis.
Een tasje met de risotto rijst, room, rucola en Parmezaan, mét daarbij een duidelijke beschrijving hoe u de risotto kunt verwarmen. In minder dan 10 minuten is het volledig klaar én heeft u een restaurant waardige risotto geserveerd. De risotto voor thuis kost € 7,50 per persoon.
Bel even naar 0348-418342 : dan zorgen wij dat alles klaar staat.

Aperitivo

Iedere dag vanaf 12:00u tot 16:00u serveren wij Viviamo’s Aperitivo. (natafelen mogelijk tot 18:00u)
Aperitivo Amici = Antipasti plank + 3 drankjes naar keuze* € 25 per persoon
Aperitivo Amore = Antipasti plank XL + zoetigheidje + 3 drankjes naar keuze* € 29,50 per persoon

* drankjes: Huiswijn, huisbier, frisdranken, warme dranken, aperitiefjes van de kaart.

Risottoria Viviamo op zondag

Iedere zondag veranderd Viviamo in ‘ Risottoria Viviamo’. Een echte Italiaanse avond om heerlijk relaxed te tafelen en borrelen.

Een ijskoude Limonsecco en Peroni op tafel én vrienden om je heen. Spuntini, Crostini en Antipasti om een Italiaanse middag bij Viviamo mee in te luiden. Daarna kies je een smaakvolle, romige risotto van onze risotto-kaart uit en sluit je natuurlijk af met een huisgemaakte sgroppino.
Dàt is onze zondag avond. Onze gewone kaart serveren wij deze avond niet, daarvoor in de plaats bestaat deze kaart uit diverse Antipasti, crostini’s, 6 verschillende risotto’s en als dessert hebben wij huisgemaakte sgroppino, tiramisu & cannoli. Kortom : een heerlijk ongedwongen zondag met vrienden, het gezin of juist even met zijn tweeën.

Proeverij

Samen delen, proeven en genieten van al het moois dat Italië en Viviamo te bieden hebben. Een menu waarbij er gedurende de avond verschillende gerechtjes op tafel komen, waarbij wij uiteraard rekening houden met dieetwensen en allergiën. Voor 35 per persoon.
Chefs menu

Het woord zegt het al: een wekelijks wisselend menu, samengesteld door onze Chef. In 3-, 4- of 5-gangen serveren wij mooie smaken buiten onze kaart om. Wij houden uiteraard rekening met dieetwensen en allergieën. Kijk op onze menukaart voor alle prijzen en mogelijkheden inclusief wijnarrangement.

Deze zomer hebben wij een ‘Italiaanse Zomerkaart’ 

Vanaf dinsdag 22 juli tot zondag 15 september, vanaf 15:00u tot 21:30u toveren wij om tot hippe Risottoria.
Geniet met een van onze cocktails, alcoholvrije drankjes óf speciaal Italiaans bier van verschillende antipasti, crostini’s en andere lekkere bites. Als hoofdgerecht hebben wij een mooie kaart samengesteld met alleen de mooiste, romige risotto’s en voor de liefhebber blijft Viviamo’s special op de kaart staan.
Om het af te maken kun je kiezen voor een ijskoude, huisgemaakte sgroppino. Limoncello of espresso Martini.

Kortom:
geniet van een Italiaanse zomer op ons terras of binnen in ons restaurant.