Welkom bij Restaurant Viviamo Woerden

Restaurant Viviamo is een Italiaans restaurant, in hartje Woerden.

Een avond uit, bij Viviamo

In het oude kaaspakhuis in hartje Woerden ligt een stukje Italië: Viviamo. Hier proeft u de pure Italiaanse smaak in haar mooie eenvoud en beleeft u een heerlijke avond met familie en vrienden, waar de Italianen meesters in zijn. Het team van Viviamo zet zich 100% in om u Italië op haar mooist te laten zien en proeven. September 2012 heeft Vivian den Hollander haar restaurant Viviamo geopend: en inmiddels écht op de kaart weten te zetten in Woerden en omgeving groene hart. Met haar team staat ze gráág klaar voor alle gasten voor een beleving tijdens een avond uit. Viviamo's visie: een ongedwongen avond tafelen, aperitief, de gasten verrassen met een proeverij en eindigen met een huisgemaakte sgroppino..

Italië in Woerden

In de gerechten bij Viviamo proeft u de seizoenen. Onze menukaart wisselt met de seizoenen mee en hierdoor eet je iedere keer weer iets anders, passend binnen de jaargetijden. De chefs kunnen uiteraard meedenken wanneer wij rekening mogen houden met dieet wensen of allergieën, zeker wanneer dit bij de reservering al wordt doorgegeven. Wij serveren geen 'typische' gerechten als pasta bolognese en pizza, maar hebben er bewust voor gekozen om júist de speciale producten en gerechten naar Woerden te halen, en bijna alles zelf te creeëren en koken. Gerookte buffelmozzarella, huisgemaakte limoncello, de romigste risotto's, verse vis en mals vlees. En dát combineren wij ook graag met alle Italiaanse dranken.

Italië, maar dan gewoon in Woerden

Naast onze menukaart, is het ontzettend leuk om u te laten verrassen door ons keukenteam. Immers: koks hebben natuurlijk het líefste de vrije hand om iedere dag mooie gerechten te maken en serveren. Met onze proeverij zorgen wij dat er in 6 kleine gangen diverse verschillende gerechten worden geserveerd met een avondvullend menu. Om het heerlijke etentje compleet te maken serveren wij een mooie selectie Italiaanse wijnen, zowel per glas als fles. Wijn en eten maken tenslotte het perfecte Italiaanse huwelijk. Peroni bier, huisgemaakte aperitieven, Italiaanse frisdranken, grappa’s, likeuren en heerlijke Italiaanse koffie van Portioli maken de avond compleet. En wat dacht je van onze huisgemaakte Limoncello? Genieten dus.

Iedere zondag verzorgen wij ‘La Tavola’: een uitgebreid Italiaans dinerbuffet voor jong & oud. En proef natuurlijk onze huisgemaakte Limoncello of sgroppino na het eten.

De warme en gezellige ambiance en ons jonge & hartelijke team staan voor u klaar:  'Welkom thuis, bij Viviamo'.

Dinsdag t/m zondag zijn wij vanaf 11:00u voor u geopend voor de koffie, lunch, borrel & diner.
De keuken is geopend van 12:00u tot 21:30u, en zondag tot 20:30u. Natafelen- en genieten kan uiteraard nog veel langer.

Andiamo á Viviamo!

Team Viviamo

Ons adres

Restaurant Viviamo
Meulmansweg 2
3441 AT Woerden
T: 0348 - 41 83 42
E: info@viviamo-woerden.nl
Social Media: Facebook  / Twitter  / Instagram