Agenda

Zaterdag 2 september: Stadsgolf Woerden, 10e editie!
Viviamo mag voor de 3e keer het thuishonk zijn voor het Gildepatroons, tijdens het jaarlijkse evenement Stadsgolf. Deze bijzondere dag start om 08:00u, en zal doorgaan tot in de late uurtjes op ons terras.
Wij zijn voor 'gewoon' diner gesloten tijdens deze dag, maar voor deelname kun je kijken op  www.gildepatroons.nl

Zondag 3 september; Diner voor Owen
Voor onze meeste bijzondere gast, doen wij zondag 3 september mee aan het 'diner voor Owen'. Op deze manier herdenken wij Owen én doneren al onze gasten geld aan het goede doel, Stichting Semmy.
- reeds volgeboekt -

Zaterdag 8 september : Straatvoer
De 5e editie van Straatvoer staat weer voor de deur! Tussen 12:00u en 22:00u staan aan de Meulmansweg, vòòr Viviamo, diverse Foodtrucks. Uiteraard staat Viviamo er ook met onze bekend truffelrisotto.. Komt allen proeven dus!

Zondag 17 september t/m maandag 25 september : GESLOTEN
Wegens onderhoud aan onze keukenvloer, zijn wij helaas gesloten deze week. En geloof ons: dat vinden wij nét zo jammer als jullie!
Gelukkig zijn wij vanaf dinsdag 26 september 17:00u weer geopend voor diner.

Dinsdag 26 september: nieuwe menukaart

Donderdag 28 september: Viviamo bestaat 5 jaar!
Nieuws volgt...

Iedere zondag:
La Tavola! Kom genieten van ons uitgebreide Italiaanse Dinerbuffet. Vanaf 17:30u tot 20:30u serveren wij verschillende warme en koude gerechten van de kaart in buffetvorm. Ongedwongen & gezelligheid : dat zijn de key-words. € 23,50 per persoon, en kids tot 10 jaar € 9,50. Graag tot snel!

Iedere namiddag:
High Wine bij Viviamo! Een bijzondere middag, geheel in de watten gelegd worden? Dan zit je bij Viviamo goed. Voor maar €27,50 serveren wij dan onze High Wine: drie gangen met gerechtjes en daarbij drie glazen huiswijn. Elke dinsdag t/m zondag te reserveren in de (na)middag, vanaf 18:30u hebben wij de tafeltjes weer beschikbaar voor diner. 

Blijf via onze facebook-pagina altijd op de hoogte van onze laatste evenementen & nieuwtjes. Klik HIER voor onze pagina.