Agenda

Vrijdag 9 juni & zaterdag 10 juni: Havendagen
Deze twee dagen is er genoeg te zien en te beleven: de haven ligt weer vol opduwers, sleepboten en historische schepen. De nautische markt zal ook dit jaar niet ontbreken en zal er voor jong en oud genoeg te ervaren zijn. Ook is er een muzikaal programma en op vrijdagavond worden de Havendagen feestlijk geopend door de voorzitter. Beide dagen starten om 09:00u en gaan door tot 00:00u bij de Haven van Woerden. Even pauze of een lekker hapje eten? Wij zitten bij dit evenement óm de hoek, op 20 meter afstand.

Maandag 12 juni: Wydra Cigar Club
Speciaal voor de leden van de Wyrda Cigar club zijn wij geopend voor diner vanaf 18:00u, en vanaf 20:00u om sigaren te roken. Geen lid, maar er wel graag bij zijn? Neem dan even contact op met Richard van Stralen via richard@vanstralen.nl
Dan zorgen wij dat je gezellig kunt aanschuiven bij deze avond..

Zondag 18 juni : Vaderdag
Wij verzorgen met vaderdag een heerlijk Italiaans brunchbuffet. Onbeperkt gerechten proeven, inclusief alle koffie & thee én een glas prosecco bij ontvangst. Dit arrangement serveren wij vanaf 11:30u tot 14:30u en kost € 29,50 per persoon.

Zaterdag 24 juni: Straattheaterfesival
De vele liefhebbers van het straattheater kunnen weer genieten van een dag vol verbazing en verwondering. Op het Kerkplein en het Kazerneplein én in de Kruisstraat, Rijnstraat en Voorstraat zullen weer vele professionele straattheater artiesten te bewonderen zijn. Viviamo is hierbij een hele goede plek om lekker te pauzen met lunch, om daarna weer snel het kerkplein op te duiken en alle acts te zien.

Donderdag 29 juni : Mensnight!
Niet alleen dames, maar ook de heren mogen af en toe in de watten worden gelegd. Wij organiseren weer voor de 6e keer onze 'Mensnight'! Een compleet verzorgde avond uit. Graag ontvangen wij de mannen vanaf 18:00u met een stoere cocktail. Gedurdende de avond zorgen onze mannen uit de keuken voor diverse Italiaanse gerechten en specialiteiten. Tijdens de avond is sigarenspecialist Gijsbert van Vliet aanwezig om uitleg te geven en sigaren te verkopen, en zorgt Alex van Wine&Spirits voor mooie wijnen en Italiaans speciaalbier.
Ook met vrienden of familie deze avond beleven? Reserveer dan snel een tafeltje via info@viviamo-woerden.nl of 0348-418342.
Het arrangement kost € 29,50 , incl. diner & welkomstdrankje. (excl. sigaren en drank)

Dinsdag 15 augustus: Vermaak met Smaak tijdens de Woerdense vakantieweek.
Voor de 5e keer staan wij weer op het Excersitieveld tijdens vermaak met smaak. Een culinair evenement, waarbij alle horecalocaties van Woerden graag laten proeven en zien wat zij te bieden hebben. Tijdens 2016 was Viviamo de grote Winnaar tijdens dit evenement met onze truffelrisotto, en wonnen wij de 'Gouden Pagode'. Des te meer reden om te komen proeven bij onze Pagodetent.
Dit jaar verzorgen wij een salade met broodpasta, parmaham en truffelmayo & een schaaldierenrisotto met Parmigiano.

Zaterdag 2 september: Stadsgolf Woerden, 10e editie!
Viviamo mag voor de 3e keer het thuishonk zijn voor het Gildepatroons, tijdens het jaarlijkse evenement Stadsgolf. Deze bijzondere dag start om 08:00u, en zal doorgaan tot in de late uurtjes op ons terras.
Wij zijn voor 'gewoon' diner gesloten tijdens deze dag, maar voor deelname kun je kijken op  www.gildepatroons.nl

Iedere zondag:
La Tavola! Kom genieten van ons uitgebreide Italiaanse Dinerbuffet. Vanaf 17:30u tot 20:30u serveren wij verschillende warme en koude gerechten van de kaart in buffetvorm. Ongedwongen & gezelligheid : dat zijn de key-words. € 23,50 per persoon, en kids tot 10 jaar € 9,50. Graag tot snel!

Iedere namiddag:
High Wine bij Viviamo! Een bijzondere middag, geheel in de watten gelegd worden? Dan zit je bij Viviamo goed. Voor maar €27,50 serveren wij dan onze High Wine: drie gangen met gerechtjes en daarbij drie glazen huiswijn. Elke dinsdag t/m zondag te reserveren in de (na)middag, vanaf 18:30u hebben wij de tafeltjes weer beschikbaar voor diner. 

Blijf via onze facebook-pagina altijd op de hoogte van onze laatste evenementen & nieuwtjes. Klik HIER voor onze pagina.