Agenda

Zaterdag 2 december & Zondag 3 december: gesloten
Wij zijn zaterdag 2- en zondag 3 december gesloten voor diner: Vivian gaat deze dag trouwen, en heel team Viviamo zal hierbij aanwezig zijn om dit te vieren. Excuses, en wij zien u heel graag dinsdagavond 5 december weer terug voor het diner.

Zondag 24 december: kerstavond
Voor deze bijzondere feestdag verzorgen wij een uitgebreide brunch & 's avonds een kerstdiner. Zie het kopje 'Kerst' voor meer informatie.

Maandag 25 december: 1e kerstdag
Wij zijn deze avond geopend met een speciaal Kerstdiner. Graag ontvangen wij alle gasten om 18:00u met een Italiaans Aperitief, waarna wij gezamenlijk een uitgebreid 6-gangen diner zullen serveren, samengesteld door ons keukenteam. Zie het kopje 'kerst' voor meer informatie.

Dinsdag 26 december: 2e kerstdag
Deze dag zijn wij gesloten, om zelf met ons team van de kerstdagen te genieten.

Zondag 31 december - Maandag 8 januari
Wij zijn van oudjaarsdag tot en met maandag 8 januari gesloten. Vanaf dinsdag 9 januari staat ons team weer voor jullie klaar!

Dinsdag 9 januari
Wij starten weer met een nieuwe menukaart... Ook benieuwd? Houd onze social media & website in de gaten...

Iedere zondag:
La Tavola! Kom genieten van ons uitgebreide Italiaanse Dinerbuffet. Vanaf 17:30u tot 20:30u serveren wij verschillende warme en koude gerechten van de kaart in buffetvorm. Ongedwongen & gezelligheid : dat zijn de key-words. € 23,50 per persoon, en kids tot 10 jaar € 9,50. Graag tot snel!

Iedere namiddag:
High Wine bij Viviamo! Een bijzondere middag, geheel in de watten gelegd worden? Dan zit je bij Viviamo goed. Voor maar €27,50 serveren wij dan onze High Wine: drie gangen met gerechtjes en daarbij drie glazen huiswijn. Elke dinsdag t/m zondag te reserveren in de (na)middag, vanaf 18:30u hebben wij de tafeltjes weer beschikbaar voor diner. 

Blijf via onze facebook-pagina altijd op de hoogte van onze laatste evenementen & nieuwtjes. Klik HIER voor onze pagina.