Agenda

Vrijdag 27 april: Koningsdag
Hiep hiep... Voor onze koning! Wij zijn deze koningsdag vanaf 10:00u geopend met Italiaanse taartjes & koffie, een lunchkaart en voor het diner serveren wij een speciale Koningsdag menukaart (uiteraard met onze truffelrisotto erop) én natuurlijk de alom bekende proeverij van Viviamo. Dit is al mogelijk vanaf 16:30u en de keuken zal sluiten om 20:00u, tegelijk met het feest op het kerkplein. Reserveren is mogelijk: dus bel gerust om een tafeltje te bemachtigen.
Meer weten over koningsdag? Check dan de website van Koningsdag Woerden voor meer informatie.

Zondag 13 mei: Moederdag
De Italianen zijn dól op hun moeder: en wij bij Viviamo ook. Speciaal voor alle vrouwen die bijzonder zijn in het leven, vieren wij deze zondag moederdag. Brunch : uitgebreide Italiaanse moederdagbrunch, mét presentje voor alle mamma's. Vanaf 11:30u tot 14:30u, brunchbuffet, glas prosecco bij binnenkomst en inclusief koffie, thee cappuchino etc: € 29,50 per persoon. Voor de allerkleinste bambini's tót 10 jaar voor €15 per kind.
's Avonds zijn wij geopend met La Tavola, ons uitgebreide dinerbuffet.

Zondag 20 mei: 1e Pinksterdag
Tijdens eerste Pinksterdag is er op het plein in Woerden 'Tour de Terras' : een uitgelegen mogelijkheid om lekker in Woerden te borrelen & genieten van muziek. En Viviamo is uiteraard 's avonds weer geopend met La Tavola, dus na een middag borrelen kun je nog uitgebreid Italiaans tafelen bij ons. Vanaf 17:30u staat dit uitgebreide Italiaanse dinerbuffet klaar, tot 20:30u: voor 25 per persoon.

Maandag 11 juni: Wyrda Cigar Club (besloten avond)
Iedere tweede dinsdag van de maand komen de heren van de Wyrda Cigar Club bij elkaar voor een hapje eten met aansluitend een borrel & mooie sigaar van de maand. Voor de échte sigarenliefhebber die deze dag wil aansluiten: geef je dan op voor een proefavond bij Richard van Stralen, via richard@vanstralen.nl of vraag ernaar bij de bediening, die kunnen je ook in contact brengen met de WSC.

Zondag 17 juni: Vaderdag
Alle vaders opgelet: wij verzorgen deze middag een 'Aperitivo Amore' : een uitgebreide borrelmiddag mét de mooiste bieren van Baladin. Dus neem je vader, vriend, man of zoon lekker mee voor deze volledig verzorgde middag. Van 14:00u tot 16:30u worden de mannen heerlijk in de watten gelegd, én is er voor alle vaders een cadeautje om mee te nemen.
's Avonds zijn wij geopend met La Tavola, ons uitgebreide dinerbuffet.

Zaterdag 7 september: Stadsgolf (besloten avond)
Jazeker; Viviamo is weer het clubhuis voor de jaarlijkse stadsgolf met het Gildepatroons. Heel Woerden is omgetoverd tot een grote golfbaan met diverse culinaire stops tussendoor, en de 19e hole is bij Viviamo. Vanaf 09:00u tot laat in de avond zijn wij dus exclusief voor deze mooie partij geopend. Zou je graag mee willen doen met dit evenement? Informeer dan naar de mogelijkheden via deze website.

Vrijdag 28 september: Verjaardag
Alweer 6 jaar geleden openden wij de deuren van Viviamo: en dát moet gevierd worden met Aperitivo!
Meer informatie volgt snel.

Zaterdag 6 oktober: Besloten avond
Wij zijn deze dag gesloten voor reserveringen.

Woensdag 17 oktober: Koeiemart
Voor de échte Woerdenaren, is 'de Mart' hét evenement van het jaar. Van oudsher werden de koeien door de plaatselijke boeren verhandeld, precies bij ons voor de deur op de Meulmansweg. Wij zijn er natuurlijk als de kippen bij: vanaf 09:00u Italiaanse taartjes met koffie & thee, een kleine lunchkaart mét uiteraard als traditie 'Snert met roggebrood en katenspeck' en als afsluiten La Tavola.
Viviamo is deze dag vanaf 20:00u gesloten.

Maandag 24 december: Kerstavond
Meer informatie volgt

Dinsdag 25 december: 1e Kerstdag
Meer informatie volgt

Woensdag 26 december: 2e Kerstdag
Meer informatie volgt


Iedere zondag:
La Tavola! Kom genieten van ons uitgebreide Italiaanse Dinerbuffet. Vanaf 17:30u tot 20:30u serveren wij verschillende warme en koude gerechten van de kaart in buffetvorm. Ongedwongen & gezelligheid : dat zijn de key-words. 25 per persoon, en kids tot 10 jaar 12,95. Graag tot snel!

Iedere namiddag vanaf 12:00u tót 16:00u, natafelen tot 18:00u.
- Aperitivo Amici:
Antipasti + 3 drankjes naar keuze *

- Aperitivo Amore:
Antipasti XL + zoetigheid + 3 drankjes naar keuze *

* Huiswijn, huisbier, alle frisdranken, warme dranken én aperitief van de kaart.

Blijf via onze facebook-pagina altijd op de hoogte van onze laatste evenementen & nieuwtjes. Klik HIER voor onze pagina.